5. tammikuuta 2013

Koska kaikki kiva loppuu aina aikanaan, vai loppuuko?

Ystävii aina ;)
Välillä pitää kääntää sivuja omassa elämänsä päiväkirjassaan, tänään tuli mulla taas yks isompi kappale osittain loppuun ja vaihtui sivu kirjassa. Okei, mitään peruuttamatonta ei tapahtunut, mutta kuitenkin erilaista. Nimittäin meikäläisen yks parhaimmista ystävistä, ihminen jonka kanssa muutin aikoinani Tampereelle, muutti tänään pois ja meidän yhteinen kämppiselämä sai päätöksen kahden vuoden jälkeen.

 

Mutta niin se aika menee, elämä vie jokaista mennessään ja parasta tässä on tietty se, että me Riikan kanssa nähdään kuitenkin ja lähetäänkin ylihuomenna Floridaan! Sieltä on muuten sitten luvassa toivottavasti jotain pientä postausta matkanki päältä.

Myönnän kuitenkin, että outoahan tää on. Ajatella, ettei Riksupoksu enää asukaan mun kanssa, vaikka kaks vuotta asuttii ilman riitoja ja lähinnä vaan aina hauskalla ja naurulla yhessä. Oikeesti, oli niin helppoa. Monet varotteli, et yhessä asuminen parhaan kaverin kanssa pilaa vaan kaiken. No ei meillä! Me varmaan vaan lähennyttiin entisestään :) Ja vaikka on mulla jo uus kämppis (hyvä ja kiva ihminen hänkin ja tunnen hänetkin ennen muuttoa tänne jo), niin silti se on outoo :P Riikka oli se tyyppi, kenen kanssa mä tutustuin Tampereeseen ja kenen kanssa mä opettelin niin sanottua omaa elämää. Joten Riikka, oot rakas ja paras! Kohta huippumatkalle vielä!

Näin se vain elämä kulkee radallaan ja vie eteenpäin vaikka haluaisi joskus pysäyttää ajan. Kukaan sitä vaan ei osaa vielä tehdä ja on pakko tyytyä siihen mitä elämä tuo tullessaan. Nauttia jokaisesta ihanasta hetkestä jotka saa kokea. Ei murehtia tulevasta, olla vaan.

Niin mä tein tänäänkin, murehdin ja haikeilin hetken sitä, et yks sivu käänty. Mutta sitten lähdin kaverin kanssa leffaan (Koskemattomat, ihan loistava! Kannattaa katsoa! Trailerin voin heittää alle) ja sit käytiin syömässä. Oli kivaa. Ja sit tässä kirjoitellessani tiedän, et paljon hyvää on tulossa niin mun ihanan Riikan kanssa, kuin varmasti kaiken muunkin kanssa! Nautitaan hei hetkestä, murehditaan vasta huomenna!

Rakkaudella Pilvi :)

Ps. Vähän vanhempii kuvii, sillo ku ei oltu viel kämppiksii vaan asuttiin vielä kotonamme ;)

Ja vielä Koskemattomat traileri loppuun, katsokaa!

3 kommenttia: