3. tammikuuta 2013

2/2 vuosi 2012


Osa 2 vuodesta 2012
Huipussa Heinäkuussa tein vähän keikkahommii taas lähihoitaja(opiskelija)na, näin kavereita, kävin Semmarikeikoilla huippuseurassa. Olin Nastolassa, kävin päivystämässä tammerfesteillä. Suunniteltiin Herziä. Hengailin Muumimaassa veljeni perheen ja siskoni kanssa. Ja sitten se alkoi. Heinäkuun lopussa. HERZICAMP! Huipuin leiri koko maailmassa. Lisäksi että HC on paras leiri niin tuo muutti paljolti loppuvuottani, koska tutustuin uudestaan huippuystävään (ex-pikkuseeni riparilta vuodelta nakki) ja voi että. Onneksi sain hänet houkuteltua sinne ;)


Elävään Elokuuhun sisältyi toinen Pyhä Unplugged ja siellä vietin aikaani siskon kanssa ja isäkin tuli käymään. Pyhätunturilta sit lähettiin ajelee Lappia vähän ympäri tehden majapaikkamme Leville, jonne iskä jäi kuukaudeksi taas. No sattuipa semmoinen et iskälle koirakin sieltä hommattiin, Juulimus! No sitten tuolta retkeltä palattuani tosiaan tulin takaisin Tampereelle, jonne oli saapunut myös ystäväni Herziltä ja riparilta eli Suke.  Sitten ajeltiin erään ystävämme kyydissä Nasta Ostolaan pidettiin tourinki siellä ja liityin korttelijuhliin illaksi. Tuli nostalgisoiduttua myös Nurmifestareilla piipahtaessa. Sitten palasin Tampereelle. Lähdin sisävesiristeilylle kivassa SPR porukassa, kävin koulua. Elokuu oli huippukuu!


Syksyinen syyskuu alkoi ensiapu 3 kurssilla Nynäsissä. Oli muuten muikea kurssi! Ainakin sai treenattua ja sai uusia kavereita sieltä. Lisäks Juuli tuli isän kanssa morottaa, piipahdettiin kotopuolessa kahvilla kurssin aikana ja muuta kivaa. Kurssin jälkeen sitten harrastin vähän valokuvausta mallipojun kanssa kun hän taas sattui tännepäin ilmestymään seuraksi.  Sitten alkoi työharjottelu, mikä oli ihan kiva vaikkakin työmatka oli aika pitkä. Kävin myös veljellä kummipoikaa moikkaamassa ja oli viimeinen Herzipurku.  Niin ja oli huiput kaverien tuparit kans!


Loskainen lokakuu kului ystävien seurassa, koulussa ja SPR jutuissa. Oli kaverin tupareita (taas!) ja kylpylälilluttelua leiripomojen kera. Syysloma oli kanssa tässä kuussa ja vietin sen porukoilla. Istuttiin iltaa meidän vakioksi muodostuneessa kahvilassa isolla porukalla ja oli Herzicampin halloweenjatkoja.


Mietteliäs marraskuu alkoi taasen toisenlaisella halloweenleirillä, nimittäin nuorille suunnatulla leirillä. Siellä oli vaikka mitä ja menoa!  Kävin kouluttautumassa promoksi myös.  Marraskuussa olin potilaana VPK:laisille ja se oli hubaa! Sitten oli kädentaitomessuja, finnhitsejä joissa päivystin ja kävin kuuntelee ihanaa Antti Tuiskua Kidsrock tapahtumassa. Anttiin muuten törmäsin samana iltana mun vakkari kahvilassaki! Ui! Marraskuuhun sisältyi myös yksi Semmarikeikka taas!


Jouluinen joulukuu alkoi taas uudella kurssilla, nimittäin PPED-kurssilla. Lisäksi oli Semmarikeikka ja Nastolaa.  Oli pikkujouluja. Oli ystäviä. Oli perhettä. Oli joulu!  Joulukuussa oli myös edelleen tuttua ja turvallista spärräilyä.

Tällainen oli vuoteni 2012. Se sisälsi paljon keikkoja, uusia ystäviä, vanhoja ystäviä, uudistettuja ystävyyssuhteita, iloa, naurua ja suruakin. Onnea ja onnistumista. Hengailua ja syömistä. Leirejä ja kaikkea muuta! 

Mutta parasta sanon olleen ystävät. Etenkin se kun on saanut uusia läheisiä ystäviä :)

Kiitos jos luit! Pilvi

2 kommenttia:

  1. Marraskuusta unhoitit Martikaisen :) Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Olis pitäny vaan laittaa yleisesti keikat ;) Mutta tosiaan, Martikaisen keikkaki tuli nähtyy! :)

      Poista