27. tammikuuta 2013

Hei hei Suomi, mitä kuuluu?

Hei ja terveisiä Floridasta! Tosiaan alkuperäinen tarkoitus oli, että blogittaisin suoraan sieltä. Mutta aina ei mene asiat niikuin suunnitellaan. Nimittäin nettiyhteydet eivät päätä huimanneet ja no oikeastaan sitä aikaakaan ei ollut siellä suuressa maailmassa, vaikka netti olisi pelittänyt. Toinen sitten ongelmista oli se, etten kuvia kuitenkaan olisi saanut mihinkään. Videoita laitettiin matkaseuran eli Riikan kanssa facebookiin ja jotakin ladattiin youtubeen salaisena, että niillä ehkä voin ilahduttaa joskus :D


Mutta ajattelin aloittaa blogitusurakkani nyt. Jaottelin postaukset hieman erilleen ja niitä tippuu toivottavasti tässä lähiaikoina! Aloitetaan nyt aluksi matkalla täältä Amerikkaan. Sitten seuraavassa luvassa Disneyworldpäivät. Sen jälkeen Miamin seikkailut ja sitten Universal Studioseikkailut. Eli semmoset kolme/neljä tän lisäks on luvassa! Kuvia tuli paljon, joten laitan vaan joitakin tänne, etten täytä kaikkea :D Heh.

Eli suuntasin jo edellisenä iltana Tampereelta Espooseen ja Riikalle. No siellä piti käydä nukkumaan, mutta parisen tuntia pyörittyäni sängyssä luovutin yrityksen. Samoin oli Riikkakin tehnyt ja katselimme leffaa. No lopulta me joskus neljän maissa ruvettiin lähtemään aamulla kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Siellä vedimme pienet aamupalat ja juoksimme eestaas terminaalissa, kiitos passini toimimattomuuden itsepalvelucheck-inissä. No onneksi asia hoitui lopulta tiskillä ja pääsimme hyvin koneeseen kohti Frankfurttia jossa oli välilasku!

Mmm, kirsikkavettä!
Frankfurtissa odottelua oli luvassa viitisen tuntia ja tuska oli kyllä. Koska  se kenttä on kuraa! Siellä ei ole ilmaista nettiä kuin puoli tuntia. No se ei paljon viidessä tunnissa lohduta. Ajan lopulta sai kulumaan minä nukkumalla, Riikka Angry Birdsillä. Kävin myön katselemassa kauppoja ja käytiin kahvilla. Mutta kiitos, ilmainen netti olisi hyvä, niinkuin muissakin kentillä on!

No lento lähti vähän myöhässä Orlandoa kohden sitten. Sanotaanko että se lento oli kamala! Pitkä, kuuma, ahdas ja kaikkea! Onneksi oli hieman luksusta luvassa, kun koneessa jaettiin lämpimiä käsipyyhkeitä, tyynyt, viltit ja kuulokkeet. Edessä oli näyttö, josta saattoi katsoa leffoja, tv-sarjoja ja kuunnella musiikkia. Olikohan siellä muistaakseni 55 erilaista ohjelmaa ja leffaa? Eli ajan sai kulumaan nukkumisyritysten lisäksi katselemalla kaikkea :D Lentokoneessa juomaa sai mitä halusi ilmaiseksi niin paljon kuin huvitti, sitten kaksi lämmintä ateriaa ja pientä naposteltavaa. Eli ei nälkä yllättänyt :) Pääsi myös enemmän kävelemään, kun vessat sijaitsivat hauskasti alakerrassa. Eli piti portaat kävellä alas, että pääsi vessaan. Ja onneksi niitäkin oli paljon! Koskaan ei tarvinnut jonottaa että pääsi sinne.

Väsyneennäköiset matkustajat
No pitkän matkustelun jälkeen saavuimme Orlandoon. Siellä pikkumetro kuljetti portilta terminaaliin. Höpöttelimme tullisedän kanssa, joka antoi vinkkejä ekakertalaisturisteille eli meille ja löysimme nopeasti myös taksille. Taksi kiidätti meidät hotellille, jossa menimme melkein heti nukkumaan. Olimmehan valvonut melkein 36h! Hotellihuone oli siisti ja iso ja hotelli myös. Mitäpä muuta voi Disneyn hotellista edes odottaa ;) Että näin selvisimme itse tarinan alkuun eli Amerikkaan! Seuraavana päivänä oli luvassa sitten itse odotus, eli Magic Kingdom. Siitä lisää seuraavassa jaksossa ~


Hotellimme takapiha ;)
Terkuin Pilviliini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti