7. marraskuuta 2012

Full of life and Full of love



Ajattelin pläjäyttää ilmoille vähän kivoja kuvia. Tai ei ne mitään taiteellisia ole, mutta tykkään tuosta rakkaan puhelimeni kuvankäsittelyohjelmista ja muista hässäköistä ja niillä on kiva leikkiä, joten voisi niitä laittaa näkyvillekin. Olen vihdoinkin tajunnut kamerakännykän ilot! :D Mutta siis kohta kuvia tästä päivästä ja parista lähipäivästä muutama kuva eksy mukaan!


Kävin Punnitse ja Säästä -liikkeessä vähän ostaa pientä ilta herkkua. Jugurtti- ja suklaakuorrutettua appelsiininkuorta, suklaasoraa, värikkäitä auringonkukansiemenia. Omnomnom!


Ajattelin just koulussa, että pitäiskö ostaa joulukalenteri. Menin kauppaan ja siellä oli eurolla kivoi kalentereita, ostin tietty MAAARION!


Yks ilta tuli vietettyä ainakin Tampereen parhaassa oleskelupaikassa Cafe Éuropassa. Sieltä saa niin kaikkee hyvää! Lämpöset leivät on hyvii ja ne ihanat italian soodat. Voisin elää niillä. Plus paikan sisustus ja tunnelma on ihana!


Olin viikonloppuna vetämässä nuorten leiriä. Pistettiin leiriläiset askartelee halloweenin kunniaks kurpitsalyhtyi. Niistä tuli aika makeita!


Äiteen kanssa shoppailtiin ja sit mentiin syömään Fransmanniin. Oli aika herkullista ruokaa! Ite söin kermaista kanaruukkua, äiti maalaissalaattia. Jälkkäriks sitruunakakkua! Äiti on paras!


Punnitse ja säästä.


Suklaasoraa, näyttää livenä ainakin ihan soralta. Tää olis hauska koriste jne johonki juhliin tai muuten vaa. Sit vois syödä ku tulee herkkunälkä!


Punnitse ja säästästä ostin myös toffeeteetä kylmiin talvi-iltoihin. Oli vaikea valita siitä valikoimasta mitä ostais, ehkä meen ostoksille kohta uudestaan. Tosin teetä mul riittää vaikka muille jakaa :D


No pitihän tota teetä testata, oli hyvää! Muumimukista tietenki ;)


Postiluukusta oli kolahtanut yllätys. Trendi. En siis tilaa, mutta lehtiä on kiva saada! Kuka tunnustaa tilanneensa mulle näytenumeron? Okei epäilen jo yhtä ihmistä :D

Shoppasin äitin kaa. Äiti sitten osti mulle pitkään haluamani vihreän parkatakin, se on myös lämmin! Eipä tuu kylmä! Sit tommoset chinojen ja farkkujen välimaastosta olevat beiget housut, on muuten kivat! Et tämmönen talvityyli, noi maharityyppiset kengät on jees, mut tarkotuksena olis ostaa myös talvitennarit (noi maiharit painaa ja koulussa ku on sisällä kokoajan, niin olis kivempi olla kevyemmissä kengissä)
No sit äiti osti kans ton oranssin pitkän neuleen! Rrrrrakastan neuleita, ne on lämpösii ja kätevii!

Mutta musta alkaa tuntuu, et pikkuhiljaa se oma tyyli alkaa löytyy. Tässä tyylissä ainakin tunnen olevani just oma itseni ja tää on kiva!
                                                      Neuleet, maanläheiset värit jne. Jei!

Et tämmöstä nyt! Mul on yks opettajista kertova blogikirjotus valmiina paperilla, jahka saan sen koneelle kirjotettua. Katotaan ;)

Terkuin Pilvi!

2 kommenttia: