25. marraskuuta 2012

Lintubongarin twistiä

- Alussa Circulum ja sen jälkeen Larpatellaan (:

Oih! Pakko jakaa teille muutamia kivoja kuvia eilisillan keikoilta. Kyllä keikoilta. Eka olimme siellä keikalla, minne tarkoitus olikin ja suunnitelmat. Eli yllättäen Seminaarinmäen mieslaulajien keikalla Paviljongissa. Toivelaulukonsertti oli kyseessä!

Yks sana riittää kuvaamaan koko tota keikaa: UPEA! 

Oikeasti, paras keikka pitkään aikaan. Siellä oli niin paljon yllätyksiä, ettei rajaa! Pojat kyllä osaavat aina yllättää. Sanoinkuvaamattoman hieno keikka ja vaikea edes hehkuttaa näin kirjoittamalla sitä hienoutta, mitä keikalla näkee ja mitä keikoilta saa. Se pitää itse kokea.

No sitten tuon keikan jälkeen kuulimme, että Jarkko Martikainen esiintyisi kohta yhdessä baarissa. No sitten suuntasimme sinne hetken johtopäätöksenä. Liput oli vaan 7e :D Kyllä kannatti! Jarkkoa oon kuunnellut kanssa tosi pitkään, mutten koskaan ole sattunut pääsemään keikalle. Nyt oli hyvä säkä! Kiva keikka oli sekin. 

Kaks tosi erilaista keikkaa yhden illan aikana, mieletöntä! Lauantai-illoista taas yksi parhaimmista. Rakastan livemusiikkia, voisin elää vain käymällä keikoilla! Miten niin menossa 1.12 taas Semmarikeikalle? Hups ;)

Jees! Mutta katselkaa kuvia ja kuunnelkaa samalla vaikka tuo yllä oleva biisi.

 Sydämellä Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti