21. elokuuta 2012

Call me maybe, vai miten se meni?

Jaan teille muutaman kuvan muulta Lappireissulta. Menimme siis Pyhätunturilta Leville ja siellä vietimme vielä siskoni ja isäni kanssa muutaman päivän. Tai siis minä ja siskoni, isä jäi Leville. Oli kyllä kivaa!


Siellä Levillä oli tommosii hassui rakennuksia. Ne ei niiku oo taloja vaan sisältä näytti tyhjiltä. Lavasteilta? Sinne oli pääsy kielletty ja koko juttu rajattu. Pelottavia ne oli! Mutta mitä ne on? Osaaks joku sanoa? Ei keksitty mitään oikeaa vastausta.


Tässä on tuo vaalea meidän Juuli, joka ens kuun alussa kotiutuu isän mukana Leviltä! Supersöpö on hän. Tuo toinen on sitten Juulin äiti. Erisöpö oli hänkin. Juulihan on siis 88% japaninpystykorva ja loput suomenpystykorvaa! Jänskättää!


Kierrettiin maisemakierros Levitunturin päällä. Siellä oli tommosii infotaului, missä oli hienoja kuvia. Tää on ihan loistava. Ihan ku minä! Siis toi joka kysyy puuta mukaan ;'DKäyttiin isän kanssa keilaamassa! Keilaus on kivaa. Ite käytin tosin pinkkiä ja turkoosia palloa, ne oli niitä kevyimpiä. Mut sain mä pari täyskaatoa ja kaatoja muutenki! Olin itseasiassa aika pro! Haluun taas keilaa, kuka lähtee messiin tällä kertaa?


Kauniita maisemia tunturin huipulta! Kyllä siellä huipulla tuulee!


Oon heikkona lintuihin. Etenkin just tommosii korppeihin ja harakoihin ja variksiin. Niiku patsaina, tauluina jne. Ja kaikki linnut on ihanii! Pöllöt kaikki!


Käytiin myös ajeluretkillä. Kierreltiin Lappiteitä miten sattuu. Ajeltiin tunteja. Se on kivaa! Tää oli loistava, mitä turhaan tehdä uutta lappua. Aina voi yliviivata. 15? 16? 17? Äh, aina auki :D


Porot olis halunnu Pallashotellii! Siinä ne hengas. Kuulema koko kesän hengaillu. Poroja näky muutenki ihan sikana siellä teillä ja vaikka missä. Kaks hirveeki nähtiin, emä ja vasa! Ja nähtiin kettuja. Paljon eläimiä, ihan livenä, siistii!


Maisemareitin pysähdystä. Ihana! Se hiljaisuus! Voisin palata tuohon hetkeen aina!

Poikettiin Ruotsin puolellakin kattelee maisemii. Tiet oli siellä huonompia! Ja ei me käyty ehkä ku 30min siellä. Mut pitihän sitä ulkomaan matkailla :D


Tää on sieltä mistä Juuli tulee. Tää on Suhu. Se oli loistokaveri!


Ja vielä vähän Lappimaisemaa :)

Mutta näin! Siellä me oltiin, ajeltiin, syötiin, hengattiin, rentouduttiin kylpylässä ja muuta mukavaa. Oli kiva loman loppu. Sitten tultiin yöjunalla takasin etelään. Ja sitten alkoihin Tampereseikkailut. Koska huoneessani odotti rakas ystäväni nukkumassa ja herätin hänet aamu kuuden aikaan rymistellessäni sisään kassieni kanssa.

Tampereesta tosin en ehkä kerro sen enempää, koska ei ole kuvia! En ottanut yhtäkään kuvaa. Mutta sanon, että kivaa oli. Tuli häröttyä pimeällä hautausmaalla, syötyä vaahtokarkkeja, nukuttua, käytyä leffassa, jaettua kondomeita ja seksivalistusta keskustassa yms yms. Ihan parasta ettenkö sanoisi! Ihania ihmisiä :) Sitten lähdettiin kotopuoleen Nastaostolaan käväsee, tehtiin pieni maaseutumatkailuesittely sielläkin ja tuli käytyä kattomassa vanhoja seukkarimeininkejä ja näkihän siellä jotain tuttuja. Ja ammuttua ilmakiväärillä. Ja nähtyä tähdenlentoja. Kaikkea mukavaa. Niin ja syötyä hyvin! Ja oli kiva käydä kotona pitkästä aikaa. Ja nyt sitten tuleekin enemmän käytyä taas, kun tulee Juuli sinne! Hihi :)

Että näin!

Kiitos ja näkemiin! Kiitos myös kaikille seuralaisille, ootte parhaita ikinä!

Sydämellä Pilviliini

2 kommenttia: