12. elokuuta 2012

En vaihtais sekuntiakaan tästä

Meitsi sai haasteen kahdelta bloggaajalta (haha, okei kaverilta :D) Eli pitänee siis oikeasti tehdä tämä!

1. Kiitä bloggaajaa jolta sait haasteen; Kiitos Suke ja Mari
2. Keksi itsestäsi/elämästäsi kuvien kera 20 faktaa
3. Haasta 8 bloggaajaa ja kerro heille haasteesta!

Ja nyt tätä aloittaessani tajusin, että olen porukoiden koneella ja tässä on vaan vanhoja kuvia ku uudet on tuolla omalla koneella kotona. Hups. No mennään vanhojen kuvien kanssa, jos onnistutaan! (Ja pahoittelen jo Sukea, ku pöllin sulta pari kuvaa, laitan copyrightit alle!)

1. Rakastan ihmisiä. Ystäviä. Tutustumista uusiin ihmisiin. Rakastan olla ihmisten keskellä, hengailla, olla vaan yhdessä. Yksin on tylsää. Ja meitsillä on ihania ystäviä ja oon tässä tutustunu uudestaan vanhoihin tuttuihin ja paremmin niihin uusiin kamuihin, mikä on ollut niin kivaa! Love u all! <3>
Me häröilijät


2. Harrastan ja rakastan Punaista Ristiä. Lähimpänä on ensiapu ja nuorisohommat ja niihin vierähtääkin paljon aikaa, mikä ei haittaa. Koska siellä on kivoja ihmisiä ja muutenkin saa tehdä kaikkea kivaa! Love it!3.  Oon superhypermultieläinrakas ihminen ja sen ehkä saattanee joskus huomata kun seurassani aikaa viettää. Tällä hetkellä oon supermultihyperuberonnellinen kun meille (tai siis isälle) tulee muutaman viikon päästä koiranpentu! Edellinen koiramme Nellahan kuoli päälle vuosi sitten. Nyt kyseessä on Juuli 6kk Japaninpystykorvan ja suomenpystykorvan sekoitus <3>Juuliskainen <3>
4. Rakastan matkailua ja matkailisin paljon enemmän, jos rahaa vaan löytyisi. Seuraavaksi olen lähdössä Floridaan tammikuussa :) Mutta halajaisin myös jossain vaiheessa Kosovoon, Ranskaan, Englantiin jne jne jne. Ja Suomessakin on kiva matkailla!

Korfulta

5. Suomessa oon matkustellut ympäri Suomea. Lappi on meitsin yks rakkaus, etenkin semmonen paikka kun Pyhätunturi! Se vaan on ihana paikka :)

Pyhältä aittakurusta

6. Musiikki on mulle kaikki kaikessa. Rakastan kuunnella musiikkia livenä, tykkään kiertää keikoilla, tykkään kuunnella musiikkia yksin kotona, bussissa, matkalla missä vaan. Se on semmonen pieni ja helppo terapeutti kaikkeen.

Tuiskun poika

7. Mulla on yks lemppari ylitse muiden ja se on Semmarit eli Seminaarinmäen mieslaulajat. Sit tykkään tosta ylläolevasta miehestä eli Antti Tuiskusta, tykkään myös Samuli Putrosta, ja jos luettelisin tässä kaikki niin lista olis loputon. Mut mainitaan nyt vielä SMG, Olavi Uusivirta, Heli Kajo, Kuningasidea jne jne jne. Niin ja tykkään kaikesta musiikista. Ainoastaan ehkä kauhee hevimättö tai raskas rokki ei osu ja uppoo.

Semmareita

8. Rakastan ruokaa. Oon melkein kaikkiruokanen, ainoastaan kala ja sienet ei oikeen uppoa. Tai oikeastaan merenelävät muutenkaan. Tykkään kokkailla, leipoa jne. Mut en harrasta sitä kauheen usein, ku ei sitä sitten ittelleen vaan viitti tehdä. Aina sit jos on joku kyläilijä jne tulossa :)

Pakko sanoo, et tää annos on tehty porukassa ite! Mää tein kastikkeen :D

9. Ruuasta vois sopivasti siirtyä jäätelöön. Koska jäätelö on maailman paras asia ikinä! Ihan mikä vaan, ja mitä erikoisempi niin sen parempi :D Omnomonom! Teen vielä joskus jäätelömatkan Italiaan.


Nam!

10. Tykkään valokuvauksesta. En oo ehtiny nyt aikoihin sitä harjoitella ja harrastaa ja pitääkin ottaa itteä niskasta kii! Keikkakuvailu on tällä hetkellä se mun vahvuus, mutta haluaisin opetella muotokuvausta ainakin vielä. Ja luontokuvaus on kivaa. Rahaa ku olis, niin tuhlaisin matkustelun lisäks kuvaamiseen varmaan suurimman osan :D

Joku supervanha kuva :D Höhö11. Tykkään kaikesta retrosta ja vanhasta ;) Mun ylppäripuku oli tehty vanhasta jostain verhokankaasta ja korvikset + sormus oli ite tehty vanhoista legoista.


(c) Tiia

12. Asiasta puheenollen. Tykkään tehdä itse korviksia, koruja yms. Tuunata tavaroista uutta. Se on kivaa puuhaa!

Noista tulee korviksia. Ne ei ole syötäviä siis ;)

13. Kiinnyn ihan hirvittävän helposti ihmisiin. Mut oon liian ujo sit loppupeleissä. Tai siis esim. vähän vieraampi ihminen voi olla mulle tärkeä, mut en lopulta uskalla tehdä tutustumista lähemmäks. Saatan sit vaan kauempaa möhjöillä. Ja voi vetää myös johtopäätöksen, et ihastunki helposti :D Tosin kaikki ketkä mut tietää, niin muunmuassa ihailen ääneen kaikkia söpöjä miehiä kadulla. Hihi :) Oon tämmönen Pilvi joka elää pilvilinnoissa oikeesti!

Pilvi pilvissä (ei pilvessä, höhö)

14. Rakastan lintuja! Paitsi lokkeja ja puluja. Mut muuten. Ne on vaaan niin söpöi!

Kato ny sitä, eiks oo söde!

15. Karhut on kivoja kanssa! Lempparieläineläin melkeinpä. Kirahvit on kans kivoja.


16. Keräilen ja tykkään leffoista. Tykkään ostaa DVD:itä ja käydä ihan elokuvateattereissa. Voisin käydä vaikka kuinka paljon, jos vaan sais seuraa. Yksin on aina tylsää.

Mä ja Sherk :)


17. Ja kaikista leffajutuista parhaita on Disney. Mä rakastan Disneytä ylikaiken! Etenkin jellonakuningas on ihana. Mut kaikki muukin. Ja ilmeisesti sekin on ihmisille käynyt selväks :D Ja varmaan voi yhdistää miks oon menossa Floridaan Orlandoon? No hei, siellä on Disneyworld!

Penkkarit teema Pahikset. Meitsi oli tietty Scar, löytyy myös Pahatar ja Hunni Disneystä ;)


18. Mulla on maailman parhaat isosisarukset ja maailman paras veljenpoika, joka on mun kummipoika. Ja ne on niin kivoja, et piti mainita tässä! Mut niistä en viitti laittaa kuvaa blogiin. Ne vaan on parhait!

Paitsi ehkä selän voi laittaa. Vanhojentansseista veli oli tanssittaa ku oli muiden haku :)

19. Keräilen (tai keräillään porukoiden kaa) Miska-karhuja, Moskovan olympialaisten maskotteja :D Meil on niit jo kiva kasa!


Miskahan se siinä. Ps. Meillä oli joskus kissakin nimeltä Miska.

20. Näitä oli vaikee keksiä. Mutta viimeseks vois faktata et kesä on ihmisen parasta aikaa! Mä voisin aina vaan viettää kesää. Ehkä kuukauden kunnon talvea ja kuukauden kunnon syksyä ja kevättä, mut muuten kesää vaan. Kiitos näkemiin!


Noin! That's it :) Sit voisin todeta samaan, et mul on ollu huippua kesäloman viimeisillä viikoilla. Oli Lapissa (josta seuranee piakkoin kirjotuskin, Pyhästä ainakin nimittäin) ja sitten ku tulin sieltä kotiin, niin siellä oli ihana ystävä (Suke) hengailee jo meitsin luona. Sit sai olla oma itsensä ja nauraa itsensä kipeäksi monessa tilanteessa. Oli ihan huiput muutamat päivät. Sit tulin käymään kotipuolessa ja sekin on kivaa. Ylihuomenna alkaa koulu ja nyt voi sanoa, et kyl on ainakin loma mennyt niinku pitikin! Jee! Kahtotaan jos vaikka jotakin sais kirjoteltua tänne. Lapista lupaan ainaki kirjottaa!

Lopuks vielä:

t. Pilvi

2 kommenttia: