14. helmikuuta 2011

Herkullista Ystävänpäivän loppua!


Perinteeseen taitaa kuulua tällainen blogikirjoitus. Tutkin tässä nimittäin juuri kuinka blogiini on eksytty, ja nyt ystävänpäivän alla suurinosa hakusanoista on ollut ystävänpäivää ja luetuin juttu on tuo viime vuoden kirjoitus tältä samaiselta päivältä. Huvittavaa kerrassaan.

Viimeksi kirjoitinkin jo omat mietteeni ystävänpäivästä, joten nyt tyydyn vain toivottamaan sitä. Tai sen loppua itseasiassa. Oma ystävänpäivä on kulunut vähän pääsykokeisiin lukiessa ja kävimme me ystävän kanssa katsomassa Kaksin Karkuteillä elokuvan.

Itse filmistä voin sanoa sen verran, että ei se enää Disneyltä näyttänyt. Ei Disney voi olla 3D! Snif. Se käsinpiirretty Disney on oikeaa Disneytä, eikä tuollainen 3D:llä hifistely. Elokuvassa oli paljon sitä 'puu kaatuu päällesi' tyyppistä leikkiä, mitä tuntuu nyt olevan kaikessa 3D:ssä. Tyylikään ei enää ole niin vanhaa Disneytä kuin ennen. Itse tarina oli kyllä perushyvä ja kyllä tuon elokuvan toiseenkin kertaan sitten DVD:nä katsoo, mutten hehkuttaisi tässä sitä Disney-prinsessaleffa teemaa kyllä. 3D on tullut ja pilannut kaiken hyvän, näin minusta. Snif.

Mutta Hyvää Ystävänpäivän iltaa vielä ja lukemisiin! Huomasittekos muuten kuinka luova lapsi olin tuossa kuvassa. Ihan itse otin ja keksin :'D

Pilvi

Ps. Noi tilastot miten blogiin on löydetty jne on niin hauskoja! Kaikella tapaa sitä tännekin ihmiset eksyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti