21. helmikuuta 2010

Ohi on!


Minä Scar + muut ystäväni

Nimittäin lukio. Vielä muutamat kirjoitukset ja sitten se on kunnolla ohi, nyt on jo kaikki kurssit käyty. Niitä kertyikin huimat 81! No okei, 5 kurssia on opintojen ohjausta, kiitos sen että olin sekä tutor että oppilaskunnanhallituksen jäsen. Mutta oli kivaa!

Viimeiset viikot koulussa meni lähinnä abinäytelmää harjoitellessa, mutta niissä harjoituksissa olikin kivaa. Sai nauraa kyllä ihan kunnolla, kun sooloiltiin ja improvisoitiin keskenämme. Sillä näytelmähän oli opettajien BB-talo. Itse näyttelin kemian opettajaamme, hih.

No potkiaisissa keskiviikkona oli aika mahtavaa, hienot potkimiset olivat nuo kakkoset meille järjestäneet. Oli talenttishow:ta ja vankilasta pakoa. Niin mehän olimme siis pahiksia teemaltamme ja itse olin Leijonakuninkaasta Scar! Osallistuin tuohon Talenttiin, ryhmämme nimi oli Poskisolistit, kiitos ruotsinopettajamme idean. Soitimme siis poskiamme, tai siis minä pidin mikkiä koska en voinut poskia soittaa puvun takia. Muut soittivat poskiaan. Meillä on kivoja opettajia kyllä lukiossa, tulee ikävä. Parhaat maikat ikinä mitä on ollut, niin rentoja ja huumorintajuisia ettei varmasti muualta löydy enää yhtä hyviä! Kiitokset siis opettajille meidän kestämisestämme.

Torstaina olikin sitten penkkarit. Olipa muuten paras päivä koko lukio aikana! Päihitti jopa vanhojentanssit. Ekaksi meillä oli abishow, jossa esitettiin tuo abinäytelmä. Se meni muuten yllättävän täydellisesti ollakseen melkein kokonaan improvisoitu näytelmä. Oli meillä muutakin ohjelmaa näytelmän lisäksi. Nimittäin Tuntemattomat, jossa meidän abien ryhmänohjaajat joutuivat tunnistamaan omia luokkalaisiaan väittämien perusteella. Hyvin meni nekin, paljonpa opettajat meistä oppivat kolmessa vuodessa. Sitten oli palkintojen jakoa kakkosille/ykkösille ja minun vetämä Putous-ohjelma. Pistettiin opettajat tanssimaan improvisaationa omalla tyylillään ja pitämään esitelmää aiheesta, joka ei kuulunut opettajan aihepiiriin. Äidinkielenopettaja puhui alkuaineista, kun taas fysiikan opettaja kertoi äidinkielen kielioppisäännöistä. Ruotsin maikka höpötti talvisodasta ja kemian opettaja mielenterveyshäiriöistä. Voin kyllä kertoa, että nauraa sai. Lopuksi vielä lahjat ryhmänohjaajille ja sitten oli hieno show vedetty. Opettajat kehuivat meidän abishowta parhaaksi pitkään aikaan, melkoinen kunnia! Oltiin siis aika hyviä hei!Sitten olikin penkkariajelu. Mahtava fiilis olla siellä rekanlavalla, katsoa kuinka lapset huusivat karkkia ja tekivät mitä vain saadakseen niitä. Mun puvusta tykättiin, olin aika otettu. Eikä mulla tullut siellä ajelulla edes kylmä, muilla tuli. Kantsi valita Scar, kun mun päähine piti tuulen poissa ja puvun alle mahtu paljon vaatetta. Se fiilis kun rekka ajo ensimmäiseen paikkaan oli melkoinen, tätä päivää oli pienestä pitäen odotettu. Hauskaa siellä lavalla kanssa oli! Mahtava päivä.

Näin on siis lukion oppimäärä suoritettu ja uudet tuulet kohta puhaltavat. Nimittäin ensi kuun 26 päivä meitsi muuttaa väliaikaisesti Jyväskylään! Valmennuskurssille meen, lääkikseen olisi päästävä (ainakin joskus eli toivottavasti kurssista on edes jotain apua!) En malta odottaa tuotakaan juttua. Kaksi kuukautta Jyväskylässä. Hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti