28. syyskuuta 2012

Love today!

Voi että! Miten pienistä asioista voi ihminen tulla iloseks! Ihan mielettömän onnellinen oon just nyt, koska on kivaa!
Mulla on ollu aika kivaa tässä lähiaikoina, koska

a) MIKA:lta on tullu uus levy. Samuli Putrolta on tullu uus levy. Emma Salokoski Ensembleltä on tullu uus levy jne. Eli hyvää musaa paljon on ollu kuunneltavana! + kaikki muut uudet kiva biisi löydöt!

b) Dancessa oli ihania tanssiesityksii ja oon ihan rakastunu kattomaan tanssia!

c) Mun elämässä on paljon tärkeitä ihmisiä, joille on kiva höpöttää ja jutella. On kiva saada mm. randompuheluita :D

d) Oon kiinnittäny paljon kivoihin pikkujuttuihin huomioo. Tänää mm. hymyilytti ku yhdel tädil oli mageet myrkynvihreet saappaat (joo en ite ostais, mut sille ne sopi!) ja kun suomalainen mies ja japanilainen mies puhu keskenään japania. Ja tommosta kivaa pientä :)

f) Työharjotelussa sain henkilökohtasen kiitoksen päivästä ja se oli kivaa! Et vinkkinä, jos ootte työpaikkaohjaajana, niin muistakaa välillä antaa kiitosta opiskelijalle ;) Se piristää kovasti päivää! Ja mua kysyttiin, et kiinnostaisko keikkatyö/sijaisuudet tuolla. Ehkä mä en oo ollu mitenkään huono siis siellä. Hih.

g) Huomenna pääsen kotipuoleen ja ekaa kertaa kunnolla viettää aikaa Juulimuulin kanssa! Arvatkaa kuka lenkkeilee paljon ja leikkii ja opettaa jotain kivoi temppui (tai yritän) No tää likka! Oi että. Vaikka mul on vaan yks vapaa, niin lähen huomenna aamuvuorosta suoraan bussiin ja maanantaina iskä ajelee tätä kautta mökille niin, et ehdin iltavuoroon. Joten ehdin kaks yötä olla kuitenki kotona.

h) Sain tänään messuilta IT - invalidiliiton syyskuunnumeron ilmasiks. No sitten tulin kotiin, heitin selälleni sohvalle ja aloin lukemaan (btw, tykkään tosta lehdestä!) ja siellä oli iso yllätys; iso juttu Herzicampistä tältä kesältä! Ihan mieletönsä ja sain niin riemukiljahduskohtauksen ettei toista. Ihana yllätys!

i) Kahvilassa kävin ku jäi luppoaikaa ennen ku bussi lähti eteenpäin. Niin kahvilassa oli kivaa ja siellä oli hyvää kylmää vanilijachaita! Omnom! Tuli siitäki hyvä mieli ja luin lehteä siellä ja horoskooppi oli kiva, vaikken niihin niin uskokaan :D

j) Oon saanu ihanilta ihmisiltä kannustavia sanoja ja saanu kuulla muutenki kivoja lauseita. Ne lämmittää mieltä. Ihmiset on ihanii!

k) Ja kaikki on nyt kivaa! Nyt vaan toivon, et ens viikonloppusuunnitelmat (eli siis viikon päästä) pääsis toteutumaan, niin sit olis bueno! 
Et näin. Pieni tämmönen ilohehkutus, mutta pakko päästää riemua pihalle, koska muuten pakahdun! Toivottavasti teilläkin on kivaa ja riemua! Lähetän sitä roppakaupalla kaikille. Nauttikaa elämästä ja sen pienistä asioista. Ei aina tartte olla suurta ilotulitusta, tullakseen onnelliseks! Eiks jeh! Katselkaa ympärille, huomatkaa pienet hymyt vastaantulijoiden kasvoilla. Hymyilkää ihmisille. Naurakaa. Nauttikaa elämästä. Ota se suklaapala joskus, ilman huonoa omaatuntoa. Pidä kivaa! Näe ystäviä! Tutustu uusiin ihmisiin. Ja ole oma itsesi. Näin on kivaa!

Syksynvärejä ihastellen: Pilvi

Ps.  Ottakaa välillä huiliaki! ;)


4 kommenttia:

  1. Ihana<3

    Määkin otin tänään kuvan kärpässienestä! :D

    VastaaPoista
  2. mulle ainaki tuli parempi mieli ja hymy huulille tästä!

    VastaaPoista