10. maaliskuuta 2011

Lepää rauhassa rakas 26.10.1998 - 8.3.2011

Joutsenlammen Nella


Nella nukkui pois tästä maailmasta 8.3.2011. Oman ruokakuppinsa viereen vanhus oli rauhassa nukahtanut, joten positiivista tässä on se, että koira lähti niin sanotusti saappaat jalassa ja luonnollisesti. Ei tarvinnut viedä eläinlääkärille, vaan omassa kotona lähtö kävi..

Nella ehti viettää ennen pois menoaan onnellista elämää, kipuja ei ollut kipulääkkeiden ansiosta ja koira ehti matkata autolla (Nella rakasti autossa olemista) mökillemme. Sielläkin Nella rakasti olla, joten sai viettää loppuviikkonsa onnellisena. Mökillä myös Nella näki parasta kaveriaan Minttua, joten ehti hyvästit sinnekin jättää. Itsekin ehdin viikonlopun Nellaa hoitaa ja helliä, ennenkuin taas palasin omalle asunnolle, joten siitä olen onnellinen, että sain Nellan kanssa vielä olla.

Harmittaa ja surettaa kovasti, mutta nyt Nellalla on parempi olla ja saa juosta ja temmeltää taas rauhassa. Siellä sen kaverina on muutama muu poisnukkunut kaveri jo, joten ei se yksin ole! En vaan vielä osaa ajatella, ettei Nellaa enää ole. Varmaankin sitten vasta tajuaa kun kotiin seuraavan kerran menee. Ettei siellä olekaan sitä haukkuvaa huiskua.

Tuo on viimeisin kuva Nellasta ja sekin n. kuukauden vanha. Harmittaa, kun en ottanut enempää kuvia sitten tässä. No mutta kone on täynnä kotona vanhoja kuvia, on jokaiselta reissulta ja varmaan aina Nellasta on otettu kuva kun kamera on kädessä ollut.

Joten hyvää viimeistä matkaa omalle ihanalle ja ensimmäiselle koiralle, kyllä me vielä joskus nähdään! Pysyt aina sydämessä.

Haikeasti hyvästellen Pilvi

Ps. Eipä tätäkään tekstiä pystynyt ilman itkua kirjoittamaan.

3 kommenttia: