27. huhtikuuta 2010

Viis hottista haaste

Sain Lansulta haasteen, joka on muuten hankala! Asiahan menee siis näin: List 5 good-looking men and tag 5 friends to do the same. Ensiksi voin sanoa, ettei kohta tulevilla ole mitään järjestystä, ne ovat vain viis hyvännäköistä miestä mielestäni. Toiseksi tämäkin saattaa muuttua päivittäin, siis kuka on milloinkin söpö. Kolmanneksi tiedän tästä tosielämästä paaaaljon hyvännäköisiä kavereita, muttei mulla tietenkään niitten kuvia ole :'D Olen vain sattunut ohimennen kaupungilla tmv näkemään. Hah. Mutta sitten asiaan.

1. Ola Svensson, itseasiassa aika lailla uusi löytö :'D Katselin tuossa joskus kun tuli Ruotsin Euroviisukarsintoja ja tämä kaveri siellä pomppi lavalla laulamassa, se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. On muuten aika hyvä laulajakin siis. Tykkäilen, sopivan keväistä poppimusaa. Nuo hiukset on ihanat! 2. Chace Crawford, tuo on vaan niin söpö. Niin ja mieluummin näitä vähän ns. miehekkäämpiä kuvia katsellaan, ei niitä missä se on pieni ja siloposkinen poika. Parransänki se olla pitää, tai jotain sellaista. Niin ja nuo siniset silmät on kivat kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Jude Law, oliskohan ollut The Holiday leffa, kun ekan kerran kiinnitin huomiota tähän mieheen? On muuten ihana leffa, voin katsoa sen yhä uudestaa ja uudestaan. Mutta niin, tuo on kyllä söpö kaveri. Hyvä näyttelijäkin on. Komea kun mikä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Mikko Leppilampi, pitääkö tästä jotain vielä sanoa? Kerrassaan hyvännäköinen suomalainen näyttelijä. Kyllä tykkään. Olisin muuten voinut tehdä viisi hyvännäköistä suomalaista ja viisi hyvännäköistä ulkomaalaista miestä jutun, mutta teen nyt näin. On muuten vaikeaa vain valita viisi. Mutta Mikko pääsi nyt niihin viiteen.
 
 
 
 
 
 
5. Kalle Lindroth, toinen suomalainen pääsi vielä listalleni. Tähän olisin voinut laittaa myös Zac Efronin, joka muuten komistaa kotona vessan ovea :'D Ihmettelen miksi kukaan muu kuin minä ei käytä sitä vessaa O.O Mutta Kalle nyt pääsi tähän, vaikuttaa niin mukavalta ja rennolta muutekin. Niin ja kuolasin Kallea aina kun kävin katsomassa Spring Awakeningiä Helsinkin kaupunginteatterissa. Kävin siis kaksi kertaa katsomassa tuon näytöksen. Tykkäsin : D, oli pelottava kun istuttiin stagepaikoilla toisella kertaa, niin Kalle tuijotti yhdessä välissä meitä. Mutta niin ihanaa silti. *ihkutusta*
 
Tosiaan lisääkin löytyisi, Johnny Depp, Zac Efron, Orlando Bloom jne jne. Lista varmaan jatkuisi pitkään, harvemmin ainakaan julkisuudessa edes kovin ei-komeita on olemassakaan. Joten voisin melkein kaikki vaikka tähänkin listata. Ja jos olisi pitänyt listata kiinnostavimpia, niin sitten olisi Jarkko Martikaiset ja Samuli Putrot tässä, mutta ehkä en niitä komeimpiin laittaisi. Vaikka hekin ovat kyllä hyvännäköisiä minun silmiini omalla tavallaan. Onkohan tuossa nyt juuri ne keitä halusin? No tämän päivän lista on tuo, huomenna tosiaan voisi olla eri :D
 
Ja sitten ne viisi ketkä haastan randomilla heitän: Satu, Riikka, Mari, Saana ja Emily
 
Jee T. Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti