30. marraskuuta 2009

Joululahjakuvastoja ja niiden aiheuttamaa hupia!

Sainpa tänään ainakin hyvät naurut lueskellessani Yhteishyvä lehden lopussa olevia mainoksia. Tietenkin kaikki mainokset ovat nyt täynnä jo joululahjaideoita ja tarjouksia. No siinäpä sitten lueskellessani katse kiinnittyi ensiksi isolla lukevaan ”PARASTA PUKINKONTTIIN!” tekstiin ja katsoin, että no mikäpäs nyt niin parasta on. Siellä sivulla sitten oli pölynimuri ja höyrysilitysrauta. Kyllä, aivan varmasti joka vaimon ja tyttöystävän unelmalahja! ”Sitähän minä toivoinkin, uutta imuria.” Ei, ehkä sen imurin voi ostaa muutenkin. Ainakaan itse en joululahjaksi haluaisi kyseistä tuotetta, mieluummin haluaisin vaikkapa pehmeän pyjaman.

Mutta eipä tässä kaikki hauskuus lahjoista! Seuraavalla sivulla samalla fontilla lukee ”ANNA HYVÄÄ OLOA LAHJAKSI!” ja no arvaatteko mitä siellä sivulla oleskelee? Tietenkin joka naisen unelmalahja, epilaattori ja ladattava ladyshave! Kyllä, erittäin hyvää oloa antava ja ihana lahja jokaiselle. Tai ehkä sittenkään ei? Varmasti ei ole kyseinen mainoksen tekijä testannut tuota erittäin mukavaa laitetta nimeltä epilaattori. Ihokarvat juurineen nyppivä laite ei ole se kaikkein mukavin asia, eikä varmasti edes kuulosta siltä? Sitä paitsi en kokisi mitenkään houkuttelevaksi saada lahjaksi epilaattoria. Aivan kuin lahjanantaja sanoisi: ”Sun sääret on vähän karvaiset, käytä tätä kivaa lahjaa niin mäkin tykkään susta enemmän!”

Ja sivua kääntämällä tämä mukavuus jatkuu. Naiselle lahjat käyttöön joka päivä ovat: ihokarvanpoistaja ”Leikkaa ihokarvat kasvoilta, kaulalta jnjejne”. Lisäksi tällä sivulla on vielä kaksi erihintaista epilaattoria! Jihuu! Löytyy onneksi vielä kiharrin ja hiustenkuivainkin, jotka ehkä vielä menettelevät lahjasta.


Itse en ensimmäisenä haluaisi joululahjaksi (etenkään miespuoliselta henkilöltä) epilaattoria, ihokarvanpoistajaa tai jotakin vastaavaa tuotetta. Mieluummin ostan tällaiset tuotteet itse ja otan lahjapaketista vastaan vaikkapa kauniin lahjapakkauksen vartalorasvaa ja suihkusaippuaa. Tai jotakin omaperäistä itse tehtyä tai keksittyä, jotain joka sopii juuri minulle. Ei kiitos millekään mikä liittyy ihokarvojen nyppimiseen tai mikään mikä viittaa siivoamiseen. Sillä tuntuu tyhmältä antaa vaikkapa se imuri lahjaksi vain ja ainoastaan minulle, aivan kuin kenenkään muun sitä ei tarvitsisi tai pitäisi käyttää :D

Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti