6. maaliskuuta 2013

Welcome to Miami!Will Smith - Miami saattakoon teidät tunnelmaan seuraavaan tarinaani :D

Hotellin lähiseutua

No siis saavuimme Miamii Greyhound bussilla Orlandosta. Mielenkiintoinen matka oli yöllä :D Siellä Orlandon päässä oltiin, et mihin hittoon me ollaan menossa ku oli vähän pelottavaa sakkia odottelemassa. Meille kaikille tehtiin vartioiden puolesta kunnon tarkastukset laukuille ja keholle ja parit puukot ja muut näytettiin sieltä takavarikoitua. Bussi matka meni nukkuen, tai ainakin yrittäen. Melkein yks tappelu siinä meidän takana käytiin ja semmosta pientä kivaa fiiliksen nostattajaa. No hengissä selvittiin!

Pakollinen turistipeilipose
 Oltiin joskus yöllä yhden aikaan Miamin Greyhound stationilla ja laukut saatuamme nappasimme taksin ja hurauttelimme kohti New Yorker hotellia. No se hotelli nimestään oli enemmän motelli, mutta ihan jees. Kyllä siellä nukku ja peseyty ja aamupalat oli ilmasii ja ihan ok. Ja uima-allaskin oli semmonen perus missä aurinkoo sai otettua. Mutta ainoo huono puoli oli tossa hotellissa, et se oli vähän syrjässä. No onneksi bussit kulki hyvin siitä ja tuolla se bussi ei ollut kallis, 2,50 dollarii eli jonkun euron ja sillein.

Erisöpöpinkkihellokittykauppa :D

Miamissa olomme aikana ei oikeastaan taksia käytetty kun vaan sinne hotellille tulemiseen ekana yönä ja sit vikana päivänä takas Greyhound asemalle. Eli julkisilla tai jaloin mentiin siellä. Siinä meidän hotellin lähellä ei ollu mitään hirveen erikoista, kauppa ja Wendy's ja Tacobell. Niin ja ihana Starbucks! Ja subi. Niin no joo, oli siin tommosta syötävää siis ja starbucks oli suosikki. Sit käveltiin yks päivä vähän kauemmaks sivuun niin siellä aukeni merinäköala ja oli tosi nättiä! Onneks käytii käppäilee.

Muutama kassi? Victoria's secret ja sen salet :D
Muuten sitten ekana päivänä oli tarkotus olla altaalla arskan otossa, mutta poolboy Charlie tuli juttelee ja oli ihan sitä mieltä et nyt tytöt meette jonnekkin. Shoppailee jotain. No se anto vinkkei ja mentiin shoppailee. Bussilla seikkailtiin ja siellä isossa ostoskeskuksessa syötiin ja katteltiin maailman menoo. Palattiin hotellilla ennen pimeetä ja katteltiin telkkua isossa sängyssämme :D

Miami beachilta

Tokana päivänä mentiin kunnolla shoppailee (samaan ostoskeskukseen) ja siellä kulu pitkälti koko päivä. Niiin isoja ne keskukset tuolla suuressa maailmassa on. Kivoja kauppoja oli, mutta paljon merkkiliikkeitä. Ei oikein oo mun juttu noi Loius Vuittonit ja muut merkkihömpät.

Meijän ihana ja tyhjä big bus :P

Kolmantena päivänä lähettiin busseilla seikkailee Miami beachille eli sinne ns. oikeaan Miamiin mitä nähään telkassa yms. Eli sinne ökyalueelle ja bailumestoihin ja kultaisille hiekkarannoille. Hyvin selvittiin ja mentiin heti rannalle. Siellä otettiin aamupäivä aurinkoa ja lähettiin ettii ruokapaikkaa. Käveltiin sitä ulkoilmaostaria ja se oli tosi kiva ja nätti! Päädyttiin tällä kertaa testaamaan ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa Jenkin mäkkäri. Oli jotain samaa ku Suomes, mutta paljon enemmän vaihtoehtoi ja suuremmat kaikki jutut. Pieni juoma oli yhtä iso ku tääl tyylii suuri :D Sitten shoppailtiin vähä taas ku siel oli kivoi kauppoi. Palattii hotelliin tutkii ostoksii kattomaan palanutta ihoamme (miten mä aina saan selän palamaan, vaikka mitä tekis?!) ja rentoutumaan väsyttävästä auringosta.

Ulkoilmaostari!

No yhtenä päivänä sit lähettiin ettii Downtown Miamiin Bug Bus Miamin pysäkkiä. Ei löydetty. Seikkailtiin ympäri siellä ja käveltiin ja käveltiin. Lopulta luovutettiin, otettiin kaupasta jtn kivaa ja lähettiin takas hotellille. Se oli vähän ketutuspäivä :D No onneks selvitettiin sitten siinä illalla paremmin se missä se pyskä on ja seuraavana päivänä selvittiin ongelmitta sinne. Eli päästii turisteilemaan!

The beach!

Big Bus Miami kiersi siis siellä Downtown Miamissa semmosen lenkin ja sitten toinen bussilenkki meni siellä Beachilla. Käytiin molemmat kierrokset ja nähtiin maisemia. Beach kierros oli kivempi ja syystä että oli ihana juontajapoju! Muuten muissa kierroksissa tuli kuulokkeista selitys. Kuultiin historiaa, tarinoita ja juoruja. Nähtiin paikka mihin pääsee vaan luvalla, ku siel oleskelee Oprahit ja muut ystävämme. Harmi ettei ehitty käymään ;) No se päivä meni siellä ja sitten siinä pyskän lähellä olevalla ostarilla kierrellessä. Oli kyl kiva ja aurinkoinen päivä taas ja näki uutta ja ihmeellistä! Nähtiin myös suomalaispariskunta ja juteltiin vähä jenkkituttavuuksiemme kanssa. Tosi mukavaa porukkaa oli!

Se kiva turistiopasdude (jolle opetettiin vähän suomeakin!)

No sitten olikin taas Orlandoon lähdön aika. Suuntasimme taksilla bussiasemalle ja bussiin. Nyt näkikin matkasta rannikkoa pitkin jotain, kun oli valoisaa! Että semmoista tiivistettynä taas pitkästä aikaa :) Seuraavassa kerrassa luvassa juttua Orlandosta ja Universal Studioista!

Koulubussi!

Ja ah, rakastuin näihin graffiteihin.
Lämpöisin terkuin Pilvi

2 kommenttia:

  1. Varmaaan oot ollu jossai Miamissa! Näyttää ihanalta! Sun blogia on tosi kiva lukea, joten heitin sulle haasteen http://kallioillavierailla.blogspot.fi/2013/03/yksitoista-asiaa.html ! Jee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Juu siellä oli kyl ihanaa ja lämmintä! :) Minäpä otan haasteen vastaan :D

      Poista