12. toukokuuta 2012

Se on auki nyt! HERZICAMP'12 haku!


Kuvan on taiteillut Monica.

Kuuletko nuotion rätinän, yhteisen laulun ja nauravien ihmisten ilakoinnin tummuvassa kesäillassa, meren rannalla?

Miltä oikeudenmukaisuus kuulostaa, entä rauha tai maailmanparannus?
Minkälainen on Sinun äänesi?

HerziCamp'12 - VOICES

Vuorilahden kurssikeskuksessa, Helsingissä, 23.–28.7.2012

Punaisen Ristin kansainvälinen leiri on suunnattu eri tavoin vammaisille ja vammattomille 15–29-vuotiaille nuorille ympäri maata ja maailmaa. Tänä vuonna leirikutsut ovat lähteneet mm. Ruotsiin, Kosovoon ja Itä-Afrikkaan.

Leirin hinta täysihoidolla on 100 euroa Punaisen Ristin jäsenille ja muille 115 euroa. Leirin äänimaailma koostuu erilaisista tavoista kommunikoida, monista kulttuureista, seikkailusta, chillailusta, ystävyydestä, luonnosta ja Sinusta!

Anna äänesi kuulua ja hae leirille 4.6.2012 mennessä!

Lisätiedot ja hakemukset: Milla Ilonen, 0500 730 662, milla.ilonen@gmail.com , Väinölänkatu 23 B 38, 33500 Tampere tai http://rednet.punainenristi.fi/node/7317

HerziCamp on MY Camp – leiri moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden puolesta. Leirin lähtökohtana on se, että jokainen voi auttaa toista ja tulla itse autetuksi. HerziCamp ei tunne rajoituksia, vaan se on ”Design for all”. Ohjelman suunnittelussa on huomioitu fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen esteettömyys. Jokainen voi toimia yhdenvertaisesti muiden kanssa.

Ja tämän mainostekstin myötä, voin haastaa halukkaat hakemaan leirille! Luvata voin, että ihan mahtava super ihana leiri on tulossa ja ainakin ohjaajaporukka on rakastettavaa ;) Ja saat varmasti paaaaaljon uusia kavereita leiriltä! Lisäksi luvassa on leirillä kaikkea superia, joten tule, koe ja näe itse! Lupaan, ettet pety! Nimimerkillä: Itse ollut leirillä kaksi kertaa ja nyt sitten kolmas kerta on tulossa :) Enkä kertaakaan ole lähtenyt leiriltä surumielin tai muuten pettyneenä, vaan kasa kokemuksia taskussa, uusia ystäviä ja hieman haikeutta kun leiri loppuu liian lyhyeen.

HAE NYT!Sydämellä: Pilvi
.

2 kommenttia:

  1. täältä kyllä löytyi yksi jonka mielenkiintoa on herätelty! kuulostaisi aivan upealta, mutta harrastus vie tällä hetkellä voiton.. mitä tällä kyseisellä leirillä siis tehdään? haluaisin kuulla vähän lisää tästä :)

    VastaaPoista
  2. Hmm, mitähän mä kertoisin :) No leirillä siis on idea että jokainen auttaa jokaista, ja että kaikki saa apua missä tarvitsee. Siellä on kaikkea kivaa ohjelmaa ja tekemistä, mitä me ohjaajat kehitellään ja kaikilla on mahdollisuus osallistua niihin. Löytyy kaikkea niin äksönistä rauhalliseen tekemiseen ja hengailuun. Tehdään mahdollisesti retki(ä) ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Leirille tosiaan tulee myös ulkomailta vammallisia ja vammattomia ihmisiä about 1/3 porukasta :) Mutta sanoisin, että aika aktiivinen ja tekemispainotteinen leiri on kyseessä kuitenkin. Tylsää ei pääse tulemaan :)

    VastaaPoista