15. huhtikuuta 2012

Vieläkö soitan banjoa?


PistePiste - Elän sut uudestaan

Heissula veissan! Hengissä ollaan, vaikkei mitään kuulukaan.

Meitsillä ei oo nyt kyllä mitään erikoista kirjotettavaa ja ei oo ideaa ja aikaa miettiä mitä kivaa keksis tänne. Onko jollain jotain toivoimusta?

Mutta mikä on tehnyt sitten niin, että kiirettä on? Tai oikeastaan ei vaan oo aikaa kirjoitella mitään blogiin, koska jos koneelle ehtii istumaan niin sitten on kaikkea muutakin tekemistä. Oon ollut työharjoittelussa päiväkodin eskariryhmässä, eli päivästä aika 8- 16 on kulunut siellä ollessa. Nyt se harjottelu loppu ja viikon päästä alkaa seuraava harjottelujakso. Sekin päiväkodissa. Viikko on välissä vaan koulua. Oli kyllä tosi kiva harjottelupaikka! Lapset oli ihania, työkaverit oli ihania ja oma ohjaaja oli ihan paras. Siellä tehtiin kaikkea kivaa ja aika (6viikkoa) meni ihan super nopeeta. Vikana päivänä ne oli tehny mulle ihanan kortin runoineen ja työkaverit meinas vetistellä kun lähdin ja lapset tuli vaan halailee, ja oli et onko mun pakko lähteä. Aika söpöö.


No sitten loppupäivä on usein mennyt niin, et oon ehkä ehtiny käydä kotona kääntymässä ja sitten oon mennyt SPR juttuihin :) Kaikenlaista kun siellä säätää, niin melkein vois saada joka illalle jotain. Toisaalta se ei haittaa, koska se on kivaa puuhaa ja siellä näkee kivoja ihmisiä! (Ja tässä välissä mun hiirestä just loppu patteri, möh!) Ja jos mulla ei oo ollut SPR-juttuja, niin oon yrittänyt ehtiä nähdä kavereita tai pitää kotia hieman kunnossa (eli siivota ja sillein) tai sitten oon joutunut tekemään koulujuttuja (eli kaikkien rakastamaa näyttösuunnitelmaa jne). Et eipä sitä paljon aikaa jää sitten päivään enää olla koneella :D Sit pääsiäislomanki olin töissä äidin työpaikalla sen työparina (lähihoitajahommia) ja äitillä ei edes tietokonetta ole. Että näin.


No sitten ne harvat ns. vapaapäivät mä oon onnistunut haalimaan kans tekemistä. Mm. Semmarikeikkoja! Niitä on mahtunut kaksi jo tähän maalis-huhtikuuhun ja toivottavasti vielä toukokuuhun yks keikka tulis ;) Ettäpä näin. Ainakaan ei käy mulla aika pitkäks!

Tosta Punaisesta Rististä voisin kirjoittaa kyl jonku ihan oman juttusen kyllä, koska siitä mulla riittää kerrottavaa ja se on mun tärkein harrastukseni. Mutta suosittelen liittymään jäseneksi! Koska se on nuorilta (alle 29v) vaan 10 euroa vuodessa ja tukee hyvää juttua. Sitten te saatte lehden kotiin kannettuna. Ja jos kiinnostaa, niin oikeesti kaikenmoista kivaa toimintaakin löytyy (ensiaputoimintaa, nuorisotoimintaa, ystävätoimintaa jne) Siitä kuitenkin enemmän toisessa postauksessa.
LIITY TÄSTÄ PUNAISEN RISTIN JÄSENEKSI
Että näin, katsellaan!

Jatketaas tota vuonna nakki ja makkara aloitettua haastettakin:

Day 01 - Your favorite song

Day 02 - Your least favorite song
Day 03 - A song that makes you happy
Day 04 - A song that makes you sad
Day 05 - A song that reminds you of someone
Day 06 - A song that reminds of you of somewhere
Day 07 - A song that reminds you of a certain event
Day 08 - A song that you know all the words to

Day 09 - A song that you can dance to

En oo mikään superhyvä tanssia, mut tanssittavia biisejä on paljon! Heitetään siis joku vaan randomilla tähän.


MIKA - One foot boy

Mikaa nyt ku se soi tossa just taustalla ja jammailen yksikseni :)

Day 10 - A song that makes you fall asleep
Day 11 - A song from your favorite band
Day 12 - A song from a band you hate
Day 13 - A song that is a guilty pleasure
Day 14 - A song that no one would expect you to love
Day 15 - A song that describes you
Day 16 - A song that you used to love but now hate
Day 17 - A song that you hear often on the radio
Day 18 - A song that you wish you heard on the radio
Day 19 - A song from your favorite album
Day 20 - A song that you listen to when you’re angry
Day 21 - A song that you listen to when you’re happy
Day 22 - A song that you listen to when you’re sad
Day 23 - A song that you want to play at your wedding
Day 24 - A song that you want to play at your funeral
Day 25 - A song that makes you laugh
Day 26 - A song that you can play on an instrument
Day 27 - A song that you wish you could play
Day 28 - A song that makes you feel guilty
Day 29 - A song from your childhood
Day 30 - Your favorite song at this time last year

2 kommenttia:

 1. Hei, aivan mahtavia kuvia täälläkin! Itse olen pidemmän aikaa pohtinut sprn jäseneksi liittymistä, mutta vieläkin se on harkinnassa.. Pitäisi ehkä jossain vaiheessa pistää toimeksi!
  On mukava lukea sultakin postauksia pitkästä aikaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kehuilematta itseä niin noista Korjaamon kuvista ei tainnu monikaan epäonnistua. Mikä on vain positiivista :D

   Mut hei, kannattaa liittyä SPR:n jäseneks. Varsinkin kun säkin täällä samoilla suunnilla asut, niin voin kertoo et meillä mm. hyvä nuorisotoiminta täällä, jos tulee tekemisen puutetta siis ;) Suosittelen!

   Poista