1. tammikuuta 2012

Hei hei 2011, tervetuloa 2012!


Nyt on vuosi 2011 saatu pakettiin ja uusi vuosi 2012 alkaa hiljakseen :)

Mutta mitä oikeastaan tapahtui vuonna 2011? Siis minulle, uutiset maailmalta ja kotosuomesta varmasti tiedetään kyllä. Ainakin ne mukavimmat (onko mukavia uutisia? No ehkä joku mm-kulta tmv), mutta valitettavasti enemmän mieleen jää kaikki ikävä uutinen :l Ajattelin nyt kuitenkin hieman omaa muistiani verestellä ja miettiä, mitä tein viime vuonna. Itseasiassa enemmän kuin uskoinkaan.

Tammikuu 2011
Tammikuussa oli muutto omaan kotiin, uuteen kaupunkiin, Tampereelle. Vähänhän se jännitti, mutta enemmän oli siistiä päästä omilleen. Kämppikseni ja parhaan ystäväni kanssa oli helppo muuttaa, en ollut aivan yksin kuitenkaan uudessa maailmassa. Muuten tammikuu oli pitkälti töiden etsimistä, pääsykokeisiin lukua ja tutkimista.

Helmikuu 2011
Asuminen oli lähtenyt hyvin ja ongelmia ei ollut. Oli kylmää ja talvi. Helmikuussa oli synttärit taas kerran Pyhätunturilla ja siellä tuli jammailtua. Talvi ei ole mitään ilman Pyhä Winter Unpluggedia! Helmikuussa syntyi myös veljenpoikani ja siis kummilapseni. Ihana pieni poika <3 Helmikuussa myös tavallaan alkoi SPR elämäni, koska 'rekrytoin' itseni Rekrymessuilla mukaan. Eli siis kysyin missä kokoontuu ea-ryhmä ja siitähän sitten kaikki sai alkunsa.

Maaliskuu 2011
Maaliskuussa oli meikän ensimmäinen ensiapuryhmän kokoontuminen. Vähän jänskätti, koska en tuntenut ketään. Mutta turhaanpa jännitin, heti pääsin mukaan joukkoon ja sattuipa olemaan (silloin tuntui jännältä) toimintapainotteinen ilta kyseessä (jälkikäteen todettuna, että ihanan paljon käyttännön harjoituksia ja toimintaa ja kaikkea jännää noissa ea-ryhmän illoissa on aina ollutkin) Maaliskuussa myös sain töitä (tosin se pesti kesti kuukauden, omasta toimesta) Siivoilin kerrostalojen rappukäytäviä ja semmoista, ei ihan minun hommaani. Liian yksinäistä, kaipaan ihmisiä tai jotakin muuta seuraa kuin mopin ja imurin.

Huhtikuussa 2011
Sainkin soiton, että pääsin Särkänniemeen pelimyyjäksi. No sen takia irtisanoin itseni tuosta siivoushommasta ja totesin, että viimeiset puristukset sitten pääsykokeisiin. Töitä saisi tehdä kuitenkin jo toukokuussa hyvin ja vappukin oli tulossa. SPR jutuissa pyörin, kävin ryhmäilloissa, ea-kurssit (uudestaan, vaikka ne minulla oli jo käytynä vuonna nakki ja makkara) ja sen semmoista. Ensimmäinen Särkkäpäivä oli 30.4, vappuna. Oli jännää, mutta niin mukavaa! Sitä ennen oli ollut pari koulutuspäivää kyllä.

Toukokuu 2011
Kevät alkoi saapua elämään ja pääsykokeet lähestyi. Viikonloppuisin Särkkätöitä ja muuten lukemista (välillä hyvällä, välillä huonolla menestyksellä). Iso kiitos lukukaverille ja hyvälle ystävälle, jonka kanssa yhdessä pänttäsimme kokeisiin :) No pääsykokeet oli ja meni. Paremmin ne menivät kuin ekalla kerralla, mutta eihän (ei sinällään silti yllätys) sitä vielä sisään lääkikseen päästy. No Ei se stressannut enempää, oli kesä ja kesätyöt!

Kesäkuu 2011
Kesäkuussa oli meikän ensimmäinen ea-päivystys ikinä! Tosin harjottelija nimikkeen alla, koska enhän vielä päivystyskurssia ollut ehtinyt käydä. Muuten kesäkuu sujui töissä (ihanien työkavereiden kanssa!) ja aina vapaapäivinä yritin piipahtaakin jossain. Mökillä, muissa huvipuistoissa/huvipaikoissa jne. Nopeasti kesäkuukin oli jo ohi. Puoli vuotta oli asuttu Tampereella ja vieläkään ei ollut mikään mennyt pieleen.

Heinäkuu 2011
Oli ensinnäkin hyyyyyyvin kuuma. Kesätöitä, sesonkia ja pitkiä päiviä. Mutta ei ne tuntuneet pitkiltä! Itselläni nimittäin ei ole yhtään huonoa sanaa Särkänniemen kesätyöjutuista. Taukoja oli, oli hyvät työkaverit, kuumina päivinä saatiin poppareita ja jääkylmää vettä. (Unohtamatta ihan kivoja bileitä työpäivän päätteeksi ;D) Heinäkuussa sain myös kuulla päässeeni opiskelemaan lähihoitajaksi, jes! Edelleen matkailtiin ympäri Suomea. Muumimaat jne tuli käytyä, koska työsuhde-edut Särkästä oli ihan jees ;) Ea-päivystyksissä kävin pari kertaa taas, minkä nyt vapaapäiviltäni ehdin silloin tällöin.

Elokuu 2011
Elokuun ensimmäisellä viikolla oli maailman paras leiri, Herzicamp! Sain ihan mielettömän ihania ystäviä viikon kestävältä yhdenvertaisuusleiriltä. Ja voin kyllä rehellisesti myöntää, että se oli yksi kesän (ja vuoden!) parhaista asioista. Aivan mieletön leiri, ihanat ihmiset ja ihana tunnelma. Jos vain pääsisin ajassa taakse päin <3 en voi sanoinkuvailla kuinka leiri oli ihanaakin ihanampi. Viimeiset viikot kesätöissä ja ensimmäinen kouluviikko. Matka isoveljen perheineen ja äidin kanssa Espanjaan oli myös rentouttava pitkän työpainoitteisen kesän jälkeen. Rakastan matkailua :)

Syyskuu 2011
Syyskuu kului koulussa ja spr:ssä tavalliseen tyyliin. En muista mitään erikoista syyskuusta :D Taisi koulu olla vielä niin jännä juttu. Lähinnä sit hengailin kavereiden kanssa ja semmosta ei-mitään-kerrottavaa.

Lokakuu 2011
Lokakuussa oli Semmarikeikkoja (oli kesälläkin näin btw) ja oli taas hauskaa! Sit oli koulua, lomaa ja ette arvaa mitä vielä? No jätän arvailemaan, jos ette yhtälöä löydä :) Lokakuussa oli myös kiva ea-leiri! Siellä sai kyllä todella treeniä ja illanvietto oli kivaa. Sinä iltana ne miljoonat tähdenlennotkin just näkyivät! Oli siistiä olla laiturilla ja bongailla paljon tähdenlentoja. Ja sit oli päivystämistä harjottelijana ja semmosta. Ja lokakuussa oli kyllä halloweeninä varsin hupaisaa ja näin vähän niikuin vahingossa myös Särkkäporukan. (Okei, tiesin, että meillä olisi juhlat, mutta koska ystävät kauempaa tuli meille viettämään juhlaa niin en sitten raaskinut heitä hylätä. Mutta onneksi satuttiin samaan baariin :D)

Marraskuu 2011
Marraskuussa oli ensimmäinen työharjoittelu, joka sitten sijoittui vanhainkotiin. Ensiksi olin kauhuissani, mutta heti ensimmäinen päivä todisti, ettei se niin kauheaa olekaan. Itseasiassa tykkäsin tuostakin työstä. Marraskuussa myös sain päivystysoikeuden ihan virallisesti kurssilla, jee! Sitäkin koetta jännitin ja jännitin, mutta hengissä selvittiin. Miten minusta näin jännittäjä on tullut?  Marraskuussa oli myös päivystys, joka oli mielenkiintoinen :) Marraskuussa oli apuvälinemessut, mistä tykkäsin kovasti. Vietin koko päivän siellä. Marraskuussa myös tuli suru-uutisia, kun mummoni nukkui pois pitkän elämän elettyään. Marraskuussa sain kyllä myös tietää päässeeni SPR:ssä Hämeen piirin nuorisotoimikuntaan, mikä siis oli erittäin hyvä ja iloinen juttu. Sitä olin syksyn mittaan jännitellyt ja iso yllätys oli, että minut sinne valittiin! Ajattelin, ettei ketkään tunne minua ja mahdollisuudet olisivat olleet nolla. Mutta toisin kävi. Onneksi. Marraskuussa oli myös yksi erittäin jännä ensiapuharjoitus ja se jäi hyvin mieleen myös! Hmm.. vieläkö muuta :D

Joulukuu 2011
Joulukuu. Viimeinen kuu vuodessa. Työharjoittelu kiireet, koulua viikko ja loma. Siihen se kärjistyy, koska viimeiset viikot oli harjoittelussa kiireisiä. Mummon hautajaiset. Uuden asunnon saaminen. Niin mehän tosiaan muutimme joulukuun puolivälissä uuteen asuntoon. Kolmio saunalla, voiko parempaa toivoa? Kämppä oli meille ihan unelma ja on edelleen. Pikkujouluja pitkin kuukautta. Ja työharjoittelusta arvosanaksi K3 eli paras mahdollinen. Hyvä kuukausi. Loma alkoi lopulta ja tässä ollaan nyt. Joulupukki toi toivottuja lahjoja (joista voisin myöhemmin kehitellä oman postauksen. Koska on niin kivaa valokuvata) Mitäs vielä? Uusi vuosi vaihtui maalla ja oli erityisen kivaa seuraa.

Kerrassaan siis hyvä vuosi, tekemistä oli enemmän kuin osasin koskaan toivoa. Kaiken kirjoittamani väliin sisältyy vielä paljon ystäviä, paljon hauskaa, paljon naurua, vähän suruja ja paljon keikkoja.Toivottavasti tämä vuosi 2012 on yhtä hyvä! Pärjäilkää ilman kuvia :D Sori.

T. Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti