31. lokakuuta 2010

He-he-hei vaan taas, elossa ollaan!

Hellurei! Elossa ollaan vieläkin, vaikkei blogia olekaan päivitetty. On tässä ollut kerrankin elämääkin, niin ei ole ehtinyt (/jaksanut, laiska kun olen) paljon kirjoitella. Toisaalta mistäpäs olisin kirjoitellut. Nytkin kirjoitan erään (köhköh) henkilön sanomisesta, kuulemma pitäisi päivitellä, kun tätä muka lukee niin monet. Luetteko muka? Sanokaa moi kaikki ketkä lukee!
Antti Tuisku & SVY Pyhällä!
Mutta mitä siis olen tässä tehnyt? No heinäkuun loppu meni siellä Semmareiden perässä juoksemisessa. Sitten oli kauan odotettu Pyhä Unplugged, josta en nyt erityistä päivitystä enää viitsi kirjoittaa. Sanottakoon, että hauskaa oli ja mielettömät artistit. Ehkä saatoin vähän vain ihastua esim. Antti Tuiskuun siellä. Pyhällä jokainen artisti on niin mahtava, mutta Antti osasi yleisön ottaa hyvin. Samoiten Koop Arponen vei sydämen kanssa. Kaverit kun soittivat valomerkkiin asti! Meitsi ainakin jamitteli jalat kipeiksi. No sitten siellä tapahtui muutenkin kaikkea Pyhän taialta odotettavaa jännää, mutta eipä niistä sen enempää. Tutuistuinpahan uusiin ihmisiin ja jutusteltua tuli vanhojenkin tuttujen kanssa. Pyhä ei siis tälläkään kertaa pettänyt ja Winteriä odotellessa!

Sitten sainkin Pyhällä jo tietää, että töitä olisi luvassa. No melkein suoraan sieltä kotiin palattua oli työhaastattelu ja töitähän sitä napsahti. Sittenpä tässä ollaan töitä tehty, joten se vie aika paljon energiaa. Vuoden loppuun olen tuolla töissä ja sitten pitäisi muuttaa Tampereelle, hui! Noin viikon päästä alkaa nimittäin Tampereella se lääkiksen valmennuskurssi taas. Hui! Sen takia siis myös tulee muutto eteen, kun se kestää toukokuuhun asti. Mutta töissä on ollut mukavaa ja ihan mahtavat työkaverit siellä on, joten mikäs siinä. Asiakkaatkin on ollut suurin osa mukavia, eikä kauheasti ole kukaan päivääni pilannut. Mitä nyt joskus joku sattuu olemaan huonolla tuulella ja purkaa pahanolonsa kassatätiin. Mutta niitä nyt on aina ja sen kestää. Onneksi monet asiakkaat on niin mukaviakin, eräskin herra totesi kerran ’sillä on vaan ollut huono päivä, ei kannata välittää tuollaisista’, siis kun oli ei-niin-mukava asiakas kassallani käynyt.

Sitten olen muutenkin käynyt keikoilla. Musiikinkuuntelu on yksi tärkeimmistä asioista edelleen minulle. On ollut Semmareiden Kiina spesiaalikeikkoja, Ismo Alankoa, Rajatonta yms. Ai että ♥ On kyllä hienoa kuunnella livenä musiikkia. Musamessuillakin tässä käväisin (en toki ensisijaisesti Antti Tuiskun takia :’D)

Että näin. Koetan ryhdistäytyä taas tässä! Katsotaan montako kuukautta taas menee :’D.

Ps. Mä haluan tanssikurssille Dancen innoittamana. Niin ja sain Antilta eilen nimmarin, hihi. *Fanityttökohtaus* Ettekä arvaa mistä vähän jutskattiin siinä? Pyhätunturista yllättäen! Miten niin olen rakastunut Pyhään? En toki.

Pps. Edelliseen viestiin voisin vielä sanoa, että Pyhällä mua luultiin mm. 25-vuotiaaksi. Joten pitäisikö olla huolissaan?

 Hengittäen: Pilvi
Kuvat © Pilvi

1 kommentti: