7. kesäkuuta 2010

Uuden sivun elämässä kääntämisen kunniaksi, uusi ulkoasu!

Jep. Tässä tuli saatua vihdoin valkolakki päähän. Pääsykokeet on kierretty, lukuunottamatta keskiviikkona olevaa sairaanhoitajan amk koetta. Ollaan siis jo taas uudella sivulla, vai miten se nyt meni?

Ylioppilasjuhlat sujui kyllä hienosti, paljon oli sukulaisia kylässä ja paljon sai tehdä ja mennä. Esimerkiksi 8 lasta oli juhlissa, joten kyllähän siinä riitti tekemistä! Hauskaa oli.

Hieman on nyt haikeaa jättää kuitenkin tuo ihana lukio taakse. Opettajat kun olivat meillä aivan mahtavia ja muutenkin vuosikurssin yhteishenki oli hyvä. Tässä viimeisen vuoden aikana tuli oikeasti tutustuttua näihin ihmisiin. Paljon ehdin lukioaikana tehdä, toimin tutorina koko kolme vuotta ja samoiten myös oppilaskunnan jäsenenä. Ehdinpä toimia jopa oppilaskunnan rahastonhoitajana yhden kauden, joten ihan turha oppilas en ole ilmeisesti ollut!

Mutta uudet tuulet puhaltaa ja innolla odotan niitä. Jos sitä vaikka saisi opiskelupaikan heti ja pääsisi vaikkapa muuttamaan ensimmäiseen ihka omaan kotiin? Olisi aika hienoa. Vaikka asuinhan minä jo tavallani omillaan pari kuukautta tuolla Jyväskylässä, vaikka toisen ihmisen luona asuinkin.

Mutta nyt. Nukkumaan. Krooh. Lomaa on vielä päivä, sitten alkaakin kesätyöt.

Terveisin. Pilvi

1 kommentti: