27. kesäkuuta 2010

Magic & Chemistry

Otsikko ei kyllä liity mitenkään seuraavaan tekstiin. Mutta tuon nimistä biisiä tässä nyt kuuntelen (vielä, ennen kuin se vaihtuu) ja esittäjä on Musher. Täältä löydätte musiikkia heiltä. Tykkään <3 Missäs muuten muualla kuin Pyhätunturilla tähänkin olen tutustunut. Toivottavasti taas saisi yllätyksenä kuulla nyt sitten elokuussa!

Noniin ja sitten asiaan.

Nimittäin huomasin taasen, että en ymmärrä jotakin asiaa joissakin blogeissa. Oikeastaan se ärsyttää. Kun lukee jotakin tekstiä ja siellä on sitten viittauksia joihinkin ihmisiin. No sitten tajuaa, että ei hemmetti, sehän olen minä. Ei siinäkään vielä olisi mitään, jos asia olisi voitu sanoa ensiksi suoraan. On ärsyttävää lukea asioita blogeista! Muutaman kerran tätä on itselleni tapahtunut ja se ei tunnu kivalta, ei tosiaan. Välillä kyllä siis kiroan netin syvimpään suohon, vaikka siitä paljon iloakin on. Mutta paljon haittaakin. Juuri se, että yhteydenpito normaalisti vähenee, kun kaikki voidaan sanoa tietokoneen ruudun kautta.

Sanatarkat lainaukset ovat pahimpia, seuraavana tulee täydellisesti selostetut tapahtumat ja viimeisenä asiat, joita muut eivät tajua kuin sinä itse. Ehkä se onkin tarkoitus? Että tämä kenestä kirjoitetaan tai kuka esiintyy vähän tekstissä, huomaisi sen ja sitä kautta saisi tietoon asiat. Mutta vaikka se olisi kirjoittajasta helppo tapa kertoa asiat, niin lukijasta se ei ole mukavaa. Ehei.

Mutta juu. Minulla olisi tässä yksi blogiaihe kokoajan ollut mielessä, mutten ole ehtinyt kirjoittamaan! Ehkä nyt tässä parin päivän sisällä voisin kirjoittaa. Ettei unohdu :)

Näin tänään, Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti