10. joulukuuta 2009

Röh Röh


Nyt on possunuhapiikki laitettu käteen. Itse toimenpide ei tuntunut missään, tuskin tunsin koko piikkiä lihassani, mutta vähän sen jälkeen tuntui kyllä kun pistokohtaa painoi. Sitten sekin pieni kipu läksi ja ajattelin, että jes! Ei tää taida olla niin pahaa, kun luulin. No kuitenkin nyt viitisen tuntia rokotuksen jälkeen, alkaa käsi heräillä koomastaan. Ei vielä suurempia kipuja, mutta kun nostaa kättä ja liikuttaa niin sitten vähän sattuu tuohon lihakseen. Ja tietenkin Pikku Pilvi kokoajan painelee nyt tuota laastarikohtaa: ”sattuuko siihen.” ”Entä nyt?” Ehkä siihen sattuu kun sitä runnoo kokoajan.

Mietin kuitenkin sitä kaikkea rumbaa ja salsaa, jota rokotteesta käytiin. En usko että se niiiiiin haitallinen on, etteikö sitä kannattaisi ottaa. Ainakin kaikki ne ketkä tunnen ja ne ketkä ovat rokotteen saaneet, ovat vielä hengissä ja harvalla oli mitään sen suurempia sivuoireita. En tietenkään väitä, etteikö joillakin olisikin suurempia oireita rokotteesta. Mutta harvassa niitä on, ainakin omassa piirissäni. Itse olin päättänyt alussa jo, että rokotteen tulen ottamaan. Varsinkin kun sen koulun kautta kätevästi sai. Ehkä tästä on hyötyä, ehkä ei? Mutta onko sillä niin väliä, enemmän haitallisia aineita kehooni tulen saamaan varmasti syömällä lisäaineilla höystettyjä punaisia ja vihreitä karkkeja, kun ottamalla tämän rokotteen, josta voi olla hyötyäkin tulevassakin possunuha-aallossa. Vaikka tämä nykyinen sikanasupossunuha aalto on jo häviämässä, ainakin täältäpäin uutisten mukaan, niin ei se minun rokotteen ottamiseen vaikuttanut. Tietenkin jokaisella on oma päätösvalta kehostaan, enkä väitä että ne jotka rokotetta eivät ottaneet, olisivat huonoja ihmisiä. Mutta en myöskään halua kuulla, että miksi SINÄ sen otit. Ja plaaplaa selityksiä. Otin sen kun sain ja koen rokotteesta olevan jotain hyötyä joskus. Jokaisella on omat mielipiteet ja päätökset, niin myös minullakin. Olen lukenut kyseisestä rokotteesta ja taudista tietoja, ja niiden tietojen ja kuulemani informaation perusteella otin rokotteen. Piste.Mutta saamme nähdä, saanko vielä lisää sivuoireita. Kädessä tuntuva kipu ei minua haittaa. Eikä haittaisi jos kipu olisi hieman suurempikin. Jos tulee kuumetta tai muuta, niin sitten nekin ovat tullakseen. On kuumeesta ennenkin selvitty. Tietenkin toivoin selviäväni vähällä, mutta odottelen vielä mitä ilta tuo tullessaan ja huominen päivä. Sitten varmaan olen puhtailla vesillä, kun huomisesta selvitään.

Possunuhapiikki sekaisin Pilvi

Kuvat:

1 kommentti:

  1. Se vaan menee niin, että ne jotka ottaa rokotteen, pitävät niitä jotks eivät ottaneet huonompina ja selittävät, kun ovat saaneet infoa ja sen pohjalta ottivat ja niin. Ja ne jotka eivät ota, halveksivat toisin päin ja sama selitys: saatujen tietojen kautta päätös, ettei rokotetta ota. Mitä tämä kertoo? Minusta sen, että tiedot ovat varsin ristiriitaisia.

    Nojoo, mikä olen sanomaan, minusta koko tautihöpötys on niin perseestä, että onnistun vaan provosoimaan kaikki vihaiseksi ja saamaan itseni huonoon valoon.

    VastaaPoista