6. joulukuuta 2009

Hyvää Itsepäisyyspäivää!


Vaikkei ihan tunnu edes joulukuulta, saati itsenäisyyspäivältä. Lunta ei ole nimeksikään ja muutenkin on aika synkkää. Vaikea uskoa, että kohtahan alkaa joululoma ja kohta on jouluaatto! Missä on kunnon lumihanget? Oi tulkaa tänne nyt!

Tajusin muuten juuri, ettei meillä ole mitään erityisiä itsenäisyyspäivä perinteitä. Ei mitään yhteistä ruokailua tai vastaavaa. Itse asiassa olen ollut tämän itsenäisyyspäivän yksin kotona. Ainoa asia, joka vähän antoi fiilistä oli Tuntemattoman sotilaan katsominen loppuun asti ensimmäistä kertaa. Ehkä sitä on hieman kasvanut siis. Aikaisempina vuosina kun ei ole millään kokonaan kyseistä elokuvaa jaksanut katsoa. Nyt kuitenkin jaksoin ja vaikken kaikkea kirjasta muistanutkaan, niin sentään jotenkin pysyi mukana juonessa.

Toinen asia joka yleensä kuuluu itsenäisyyspäivään on Linnanjuhlien katsominen. Tosin sitäkin katsoin vain vähän aikaa, enää siinä ei ole sellaista hohtoa kuin pienenä. Mekot alkavat olla samanlaisia ja muutenkin jotenkin puuduttavaa katsoa kättelyä. Voisi katsoa vain ne mukavat koosteet juhlista, kun niitä tulee. Mutta kuitenkin vähän pitää aina vastaanottoa katsoa, eihän itsenäisyyspäivä muuten mitään olisi!

Joten eipä Pilvin itsenäisyyspäivään oikeastaan mitään ihmeellistä kuulu tällä kertaa. Melko tavallinen sunnuntai on ollut kyseessä. Halusin vain toivottaa teille hyvät juhlapyhät.

Elikkäs Erittäin Hyvää Itsenäisyyspäivää jokaiselle! Toivottavasti teillä on ollut mielekkäämpi juhlapäivä kuin minulla.

Pilvi

Kuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti