26. marraskuuta 2011

Tonight tonight

Antti Tuisku Ristinkirkossa tänään 26.11.2011 Olkoon se nyt fiiliskuva :)

He-he-he. Hei. Mitenkäs tää blogin pitäminen nyt näin on taas jääny? Nooo hiljaa hyvä tulee, vai mitenkäs se menikään. Ehkä tästä vähitellen taas alkaa kerkeilee keksimään jotain kivaakin. Tai oikeastaan kysymys on siitä, että on liikaakin kaikkea kivaa mitä vois kertoilla teille, ettei sitten enää oikeasti ehdi mitään tekemään.

Lyhyesti ja ytimekkäästi voisi sanoa, että Punainen Risti ansaitsee aikaani edelleen paljon ja viihdyn kovin hyvin siellä puuhailemassa. Vedän niin lasten kerhoa, kuin edelleen pyörin ea-ryhmän mukana. Harjoituksia on tasaiseen tahtiin ja päivystyksiäkin löytyy. Sain vihdoin suoritettua päivystyspalvelukurssin ja nyt on meikälläkin lupa olla ns. virallinen päivystäjä, saan pitää ristiä selässä ja en ole enää harjoittelija (paitsi ehkä vielä henkisesti :P) Olen myös vähän enemmän vastuuta saamassa, mutta niistä kerron jahka kaikki varmistuu lopullisesti. No sitten olen ollut koulussa ja aloitin työharjoittelun kolmisen viikkoa sitten, toiset kolme viikkoa vielä edessä. Vuodeosastolla hoivaan vanhuksia ja siellä on ihan kivaa kyllä. Työporukka on jees ja oon saanut kyllä tehdä paljon erilaisia asioita. Pikkuhiljaa myös alkaa rytmit tulla tutuiksi ja tiedän missä pitää olla milloin, ei tarvitse ohjaajan kokoajan opastaa. Niin ja sitten tänään saatiin tietää kämppiksen kanssa, et päästään muuttamaan isompaan asuntoon jo tän vuoden puolella. Kävi yllättävän kivuttomasti tuo asunnon etsintä ja saanti :D Yks näyttö ja heti saatiin se kämppä, saunallinen kolmio nykysen vanhan pienen kaksion sijaan. Ihan jees.

Että näin ikään lyhyesti. Tuohon kuuluu tietenkin keikkoja muuta hengailua. Niin että kuullaan toivottavasti enemmän jatkossa. Ehkä tän vuoden puolella vähän vähemmän, kun on tosiaan työharkkaa ja sitten tota muuttoa noin muun muassa. Mut mulla on takataskussa pari kirjotusta ja ne ainakin (toivottavasti) ehdin kirjoittamaan :) Alla jatkuu biisihaaste, mutta ensin edelliseen kirjotukseen tulleet kysymykset ja niiden vastaukset:

Sara kyseli seuraavaa: Monellako keikalla Semmareita olet käynyt kuulemassa ja katsomassa? Mistä ammatista haaveilit pienenä?
- Mä en osaa laskea enää monellako keikalla oon ollut, mutta niitä on paljon :D Mutta pitäis tosiaan joskus selvittää tarkka määrä, ehkä se on mun seuraava tehtävä kun ehdin! Ja mistä haaveilin, niin se on se lääkäri. Oikeastaan en oo koskaan mistään muusta haaveillut :P


Noora taasen kirjoitti näin: "19. Olen asunut paljon tähän astisesta elämästäni hotelleissa, pienempänä asuin joka vuosi useita viikkoja mm. Imatran kylpylässä :D"
coooool! :D ekaks, miks ihmeessä oot asunu hotelleissa? ja toiseks, IMATRAN kylpylä, wtf?!
- Isä saa kuntoutusta ja ne hoidetaan hotelleissa ja pienenä etenkin sitten menin mukaan ku äiti on vuorotöissä niin ei sitten tarttenut jäädä erikseen hoitoon. Mikäs hotellissa oli eläessä isän kanssa sen aikaa :P Ja nyt isompana sitten oon aina viikon pari Pyhällä 'asumassa' kun siellä on tapahtumaa. Ja imatran kylpylä siks, et se on kiva paikka ja siellä on hyvät kuntoutusjutut!


Day 01 - Your favorite song

Day 02 - Your least favorite song
Day 03 - A song that makes you happy
Day 04 - A song that makes you sad
Day 05 - A song that reminds you of someone
Day 06 - A song that reminds of you of somewhere
Day 07 - A song that reminds you of a certain event
Day 08 - A song that you know all the words to
Day 09 - A song that you can dance to
No hei! Tanssittavia biisejä on paljon Mut sanotaan vaikka tän hetken semmonen the tanssibiisi ja sehän on:

Hot Chelle Rae - Tonight tonight. Ihanan pirteä ja hauska biisi! Kuulin kerran YleX:ltä ja jäin kerrasta koukkuun.

Day 10 - A song that makes you fall asleep
Day 11 - A song from your favorite band
Day 12 - A song from a band you hate
Day 13 - A song that is a guilty pleasure
Day 14 - A song that no one would expect you to love
Day 15 - A song that describes you
Day 16 - A song that you used to love but now hate
Day 17 - A song that you hear often on the radio
Day 18 - A song that you wish you heard on the radio
Day 19 - A song from your favorite album
Day 20 - A song that you listen to when you’re angry
Day 21 - A song that you listen to when you’re happy
Day 22 - A song that you listen to when you’re sad
Day 23 - A song that you want to play at your wedding
Day 24 - A song that you want to play at your funeral
Day 25 - A song that makes you laugh
Day 26 - A song that you can play on an instrument
Day 27 - A song that you wish you could play
Day 28 - A song that makes you feel guilty
Day 29 - A song from your childhood
Day 30 - Your favorite song at this time last year

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti