15. toukokuuta 2011

Euroviisut - totta vai tarua?


Voi että! Taas sitä muisti, miksi Euroviisuja ei pitäisi katsoa. Ne alkaa vain ärsyttää loppupeleissä. Siis vaikka itse en olettanutkaan Suomen voittavan, tai edes sijoittuvan top5! En siis nyt mistään puolueellisuudesta tai siitä, että oma ei voittanut, kirjoita tätä.

Aina sitä luulee, että kyllä tänä vuonna on erilailla. Että kyllä tänä vuonna se musiikki ratkaisee. Eihän nykyaikana voi enää olla sitä, että historia ja muu vaikuttaa? Että kyllä laatu ja lahjakkuus merkitsee jotakin enemmän. Mutta ei näköjään.

Eittämättä arvaa pisteiden jaossa, mille maalle pisteet menee. Jos pisteitä jakaa esimerkiksi Portugali, niin hmm.. ikinä en arvaa mille maalle täydet (tai edes joku kolmesta parhaasta) pisteet menee. No tietenkin Espanja saa pisteitä, vaikka laulu ja laulaja olisi kuinka surkea (ei, en nyt sano, että tänä vuonna olisi ollut erityisen surkea tai mitään). Tai jos maalla on historiaan jonkun muun maan kanssa, niin eikös ne pisteet mene sinne. Aivan kuin olisi sääntöihin kirjoitettu, että Euroviisuissa on pakko äänestää naapurimaita ja maita, jotka esimerkiksi ovat hallinneet joskus tätä kyseistä maata. Koko pisteiden jako on aivan puolueellista ja turhaan melkeinpä niitä puhelinääniä annetaan, kun samat maat antavat aina pisteet samoille maille.Tosin eihän Suomikaan nyt olisi saanut pisteitä varmaan yhtään, jos naapurit eivät olisi kaveria auttaneet. Että sillä tavalla.

Myös kaikki biisit ovat kuin samasta muotista, lauletaan rakkaudesta, rakkauden menettämisestä, ikävästä you name it. Ja lavalla on pyroshowta, clitteriä ja tanssioita. Usein myös jos lavalla on nainen, on mekko sellainen, että sillä kankaan palalla saa juuri ja juuri kriittiset alueet peitettyä. Ilmeisesti Euroviisuissakin seksi myy. Tai myisi, jos ei äänestettäisi niitä naapureita.

Oli siis poikkeus sääntöön, että Suomi voitti Lordilla. Ja vaikka kuinka Suomea aina povataan (tai ihan sama mitä maata) ennakkosuosikiksi ja voittajaehdokkaaksi, niin yllättäen nämä maat eivät voita, saati ole kärkipäässä. Missä siis vika? En ymmärrä.Feel your heart beat - jep jep..

No sentään voimme iloita Paratiisi Oskarin saamasta kansainvälisen lehdistön palkinnosta parhaasta viisusta. Emme siis kuitenkaan tyhjin käsin kotiin Saksasta lähteneet. Hyvä näin.Day 01 - Your favorite song
Day 02 - Your least favorite song
Day 03 - A song that makes you happy
Day 04 - A song that makes you sad


Tähän oli vaikea keksiä mitään, kun ei musiikki tee mua oikeastaan surulliseks. Mutta laitan Antti Tuiskun

Viillon siks, et se ehkä on lähinpänä. Mut huijaan vähä, ku ei se oikeesti surulliseks tee. Niiku ei oikeastaan mikään biisi. Oon ehkä outo, mut musta musiikin kuuluu olla piristävää ja semmosta, joka EI tee surulliseks ihmistä.

Day 05 - A song that reminds you of someone
Day 06 - A song that reminds of you of somewhere
Day 07 - A song that reminds you of a certain event
Day 08 - A song that you know all the words to
Day 09 - A song that you can dance to
Day 10 - A song that makes you fall asleep
Day 11 - A song from your favorite band
Day 12 - A song from a band you hate
Day 13 - A song that is a guilty pleasure
Day 14 - A song that no one would expect you to love
Day 15 - A song that describes you
Day 16 - A song that you used to love but now hate
Day 17 - A song that you hear often on the radio
Day 18 - A song that you wish you heard on the radio
Day 19 - A song from your favorite album
Day 20 - A song that you listen to when you’re angry
Day 21 - A song that you listen to when you’re happy
Day 22 - A song that you listen to when you’re sad
Day 23 - A song that you want to play at your wedding
Day 24 - A song that you want to play at your funeral
Day 25 - A song that makes you laugh
Day 26 - A song that you can play on an instrument
Day 27 - A song that you wish you could play
Day 28 - A song that makes you feel guilty
Day 29 - A song from your childhood
Day 30 - Your favorite song at this time last year

Jeps. Nyt olis paree voittaa sit jääkiekossa Ruotsi, kerta ne voitti meidät viisuissa. Eiks jeh?

♥:llä Pilvi

1 kommentti:

  1. eiks Saksa järjestänytkin ne hyvin? Suomen esitys olis mun mielestä ansainnut paremman sijoituksen. mutta enhän mä sitä päätä

    VastaaPoista